dijous, 14 d’abril del 2011

Fora feixistes de l'Empordà!

Benvinguts al nostre bloc,

La coordinadora Antifeixista de l'Empordà neix per tractar de posar fre d'una vegada per totes a l'incipient feixisme que s'està estenent com una taca d'oli per la zona nord de Girona amb el vist-i-plau de les autoritats.

Ens sembla vergonyós que des del passat mes de setembre s'hagin celebrat amb total impunitat diversos actes polítics organitzats per grupuscles criminals de clara orientació nazi-feixista, com ara el Movimiento Social Republicano (M.S.R.) que malgrat el seu nom no té res de republicà ni de social, que fa apologia de l'holocaust i que està vinculat amb la banda criminal neonazi "Blood and Honour".

El seu discurs pretén confondre a la gent amb plantejaments copiats de l'esquerra tot i apropiant-se un discurs obrerista que res té a veure amb les seves veritables intencions.

Dit aixó, els pricipals objectius d'aquest bloc són:

  • Posar a disposició pública els documents i informacions sobre l'extrema dreta a les comarques de l'Empordà i a la resta de Girona en general.
  • Investigar les activitats, financiació i llocs de reunió dels neonazis.
  • Denunciar els actes feixistes que es celebrin a les comarques de l'Empordà.

Per acabar, volem deixar clar que la Coordinadora Antifeixista de l'Empordà no està adherida a cap organització ni partit polític. El nostre propòsit és alertar a la població dels perills dels feixisme sense cap mena d'interès electoral.

Si voleu contactar amb nosaltres, no dubteu en escriure a emporda.antifeixista@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada